Slotfather 2

Elk groot spel verdient een vervolg. Of het nu gaat om een ​​geweldige film of een populair boek, één is bijna nooit genoeg voor echte fans, die nog meer willen. Hoewel het niet zo gebruikelijk is, geldt hetzelfde voor de online casino industrie, waar sommige echt geweldige games een tweede deel krijgen.

Een titel die een vervolg meer dan waard was, was The Slotfather van Betsoft, één van de klassiekers uit de collectie van dat bedrijf en een van hun eerste populaire 3D-games.

In dit spel zijn humor en drama samenbracht, het verkennen van de wereld van een ondergronds georganiseerd misdaadsyndicaat, verrukte fans al jaren, en hoewel spelers er tot op de dag van blijven genieten, besloot de ontwikkelaar dat het eindelijk tijd was voor een vervolg. Dat is het verhaal achter The Slotfather: Part II, het langverwachte vervolg van deze Betsoft-klassieker. Met nieuwe functies en een compleet andere speelstijl is dit een machine om van te genieten.

Misdaad loont zich

De Slotfather: Deel II is een machine met vijf rollen en een maffia-thema. Veel van de personages in deze titel zijn overblijfselen uit deel 1, inclusief een aantal vertrouwde bendeleden en een scherpere artistieke stijl. Je kunt hier dezelfde wereld verkennen, maar met een beetje meer detail: het is duidelijk (zoals het is in veel van de andere creaties van het bedrijf) dat hun artistieke vaardigheden en technologische bekwaamheid in de loop der jaren zijn verbeterd, het is een prachtig spel om te zien én te spelen!

gokken met geld, betaal met ideal